zat 14 oktober 2023:

Demonstraties rakustoken

BIJ DE HAZELAAR IN SOEST !

De Hazelaar in Soest heeft aanstaande zaterdag 14 oktober een open dag. Wij van Raku-nst geven doorlopend demonstraties rakustoken van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Dus kom gezellig kijken en natuurlijk shoppen bij de winkel van de Hazelaar. Adres Pimpelmees 1, Soest. Tot zaterdag!! 


*** Workshopdata ***

Wij houden een stop voor de rest van 2023, maar hopen in 2024 weer mooie workshops voor jullie te organiseren. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe data, vul dan het contactformulier in. 

Boetseerochtend op woensdag

Verdere data volgen 

 

Rakustoken op zaterdag

verdere data volgen 


De workshops gaan door bij aanmelding van voldoende deelnemers. 

 

Agenda

Op een rakustookdag neem je eigen biscuitgebakken keramiek mee en kom je gezellig een dag rakustoken op onze prachtige locatie in het buitengebied van Werkhoven. De dag begint om 10.00 uur en eindigt ongeveer tussen 16.00 en 17.00 uur. Om deze tijd neem je je eigen werk rakugestookt weer mee naar huis.

Maximaal 6 deelnemers. Kosten € 120,= inclusief glazuur, lunch en gezelligheid. Klik op Contact om je aan te melden of kijk bij Workshops voor nog meer mogelijkheden.

 

De boetseerochtend wordt minimaal 2 weken vóór de rakustookdag gegeven van 09.30 tot 12.30 uur op dezelfde prachtige locatie in Werkhoven. Datum zoals vermeld of in overleg. 

Minimaal 4 deelnemers. Kosten € 65,= inclusief materiaal en biscuitstoken van je werkstukken. Zo hoef je op de rakustookdag alleen nog spullen mee te nemen om je werkstukken in te pakken! Klik op contact om je aan te melden of kijk bij workshops voor nog meer mogelijkheden.