Reacties

Karen
een jaar geleden

Lieve dames, dank jullie wel voor weer een geweldige Raku-dag! Op een super locatie, met een heerlijke lunch, en een hoop gezelligheid, hebben we weer mooie resultaten mee naar huis genomen.
Dank jullie wel en tot de volgende keer!

Carolien
een jaar geleden

Dank Desiree, Diane en Hanneke voor de geweldige Raku-dag! Jullie relaxte en deskundige begeleiding. Super locatie. Heerlijke lunch.
Prachtige resultaten mee naar huis.
Ik vond het erg gezellig.
Graag tot een volgende keer!

Sylvia
een jaar geleden

Een TOPlokatie, super begeleiding door D,D en H . Uitstekende catering. Kortom , voor mij was deze workshop een feestje. Volgend jaar weer!

Thea de Visser
een jaar geleden

Lieve dames,
Voor de derde x deelname aan de rakudag. En weer was het geweldig. Gezellig, lekkere lunch, mooie locatie en natuurlijk prachtige resultaten. Dank!!

Annemieke
2 jaar geleden

Fijne en gezellige dag gehad. Veel aandacht en begeleiding bij het aanbrengen van de glazuren. Gezellige ontspannen sfeer! Zeker de moeite waard om een keer mee te maken! Ik kom zeker nog een keer!

Ellen Jansen
2 jaar geleden

Veel geleerd over Raku-glazuren en -stoken. In een gezellige sfeer op een pracht locatie. En... met mooie resultaten naar huis. Dank Henneke, Desiree en Diana.

Mariella
2 jaar geleden

Wat een geweldige dag , fijne vibe heerlijke lunch en prachtig raku gestookt werk mee naar huis. Ik kijk weer uit naar de volgende keer.
Groet Mariella

Anita Klaassens
2 jaar geleden

Dames het was een heerlijke dag. Heb er erg van genoten. Mooie resultaten ook! Bedankt voor jullie deskundige hulp en wellicht tot ziens!

Henneke, Desirée, Diana
2 jaar geleden

Wij hebben weer erg genoten van de mooie rakustookdag en zijn erg benieuwd naar jullie ervaring!

Reactie plaatsen